εσ κανονισμος 

synergasia me goneis

 

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου επαναλειτουργούν οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Τα μαθήματα θα παραταθούν μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουνίου. Για τα παιδιά που δεν θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του σχολείου θα πρέπει να κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση από τον γονέα/κηδεμόνα που να εξηγεί τους λόγους.  

Το σχολείο μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή επαναλειτουργία του ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου. Κάθε τμήμα του σχολείου διαιρέθηκε σε δύο υποτμήματα Α και Β. Τα υποτμήματα θα λειτουργήσουν ως εξής: την πρώτη εβδομαδα το υποτμήμα Α θα έρθει στο σχολείο  Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και το υποτμήμα Β Τρίτη και Πέμπτη. Την επόμενη εβδομάδα θα ισχύσει το αντίστροφο. Δηλαδή το υποτμήμα Β τη Δευτέρα, την Τετάρτη και την Παρασκευή και το υποτμήμα Α την Τρίτη και την Πέμπτη. 

Η προσέλευση των μαθητών θα γίνεται κανονικά από 8:00 έως 8:15 για όλα τα παιδιά σε συγκεκριμένο χώρο για κάθε τμήμα. Η αποχώρηση θα γίνεται από τις αντίστοιχες εξόδους όπως ίσχυε μέχρι τώρα ανά τάξη σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

       13:05 για τις τάξεις Α’ και Δ’
       13:10 για τις τάξεις Β’ και Ε’
       13:15 για τις τάξεις Γ και Στ’


Στις αίθουσες θα υπάρχει αντισηπτικό υγρό και χαρτί. Προβλέπεται καθαρισμός των αιθουσών δύο φορές την ημέρα και κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου και μετά το πέρας αυτού. Τα παιδιά θα κάθονται μόνα τους στα θρανία και με διαγώνια απόσταση των θρανίων 1,5 μέτρου.

Η χρήση της μάσκας είναι προαιρετική για εκπαιδευτικούς και μαθητές. 

Προτείνεται οι μαθητές να έχουν μαζί τους αντισηπτικά μαντηλάκια.

Η Σχολική βιβλιοθήκη δεν θα λειτουργήσει και για το λόγο αυτό παρακαλούνται τα παιδιά να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους και να επιστρέψουν τα βιβλία που έχουν δανειστεί.

Επίσης, το κυλικείο θα παραμείνει κλειστό, τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους νερό και φαγητό.

Συνεχίζουμε να υπενθυμίζουμε στα παιδιά τους βασικούς κανόνες υγιεινής και προστασίας.

 

 

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι  οι αιτήσεις εγγραφών για την Α' τάξη για το σχολικό έτος 2020-2021 θα πραγματοποιηθούν από 15 έως 29 Μαΐου 2020. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

online-course-education

Το σχολείο μας θα ξεκινήσει εξ αποστάσεως διδασκαλία και επικοινωνία μεταξύ των εκπαιδευτικών και των μαθητών. Στόχος είναι να διατηρηθεί η επαφή των εκπαιδευτικών και των μαθητών με την εκπαιδευτική διαδικασία στις παρούσες έκτακτες ανάγκες που βιώνει η χώρα μας χωρίς να αποσκοπεί να υποκαταστήσει την διδασκαλία στην τάξη ούτε να καλύψει την διδακτέα ύλη. Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών να ελέγχουν συχνά τα email τους και τους εφιστούμε την προσοχή να έχουν την επιτήρηση των παιδιών κατά την ενασχόλησή τους με τον υπολογιστή.

 

 

Η σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης μετά από ερωτήσεις σχτικά με τα μέτρα για τον κορονοϊό και τις απολυμάνσεις των σχολείων ενημερώνει τους γονείς/κηδεμόνες τα ακόλουθα

 

 

 
Στο πλαίσιο της πρόθεσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την προετοιμασία της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης των μαθητών/τριών παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/ τριών του σχολείου να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα.
 
Μετά την συμπλήρωση των στοιχείων πατήστε ΥΠΟΒΟΛΗ.
 
 
 
 
 
Thursday, April 15, 2021 Super User Uncategorised 1068
Επισκέψεις - Εκδρομές των μαθητών/τριών του σχολείου μας
Thursday, April 15, 2021 Super User Uncategorised 999
Καινοτόμες Δράσεις του σχολείου μας
Thursday, April 15, 2021 Super User Uncategorised 1027
Εκδηλώσεις του σχολείου μας

Επισκέπτες

52903
TodayToday70
YesterdayYesterday184
This_WeekThis_Week409
This_MonthThis_Month5200
All_DaysAll_Days52903

3o Δημοτικό Σχολείο ΕΛευθερίου Κορδελιού

Διεύθυνση:
Μακεδονομάχων 7, 56334

Τηλέφωνο:
2310706740

Email:
3dimele@sch.gr