Επαναλειτουργία σχολείου

by Super User

Αγαπητοί γονείς Χρόνια σας Πολλά και Καλή Χρονιά!
Την Δευτέρα 11/1/2021 ξεκινάει η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων. Η προσέλευση των μαθητών στο σχολείο μας, 3 ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού, θα γίνεται από την οδό Σικελιανού (και όχι από τον πεζόδρομο) ως εξής:

8:00 – 8:10 προσέλευση των μαθητών της Α’ και Β’ τάξης. Τα παιδιά συγκεντρώνονται στον αύλειο χώρο κοντά στον εκπαιδευτικούς τους και συνέχεια μπαίνουν στις τάξεις.

8:10 – 8:20 προσέλευση των μαθητών της Ε’ και ΣΤ’ τάξης. Τα παιδιά ανεβαίνουν κατευθείαν στις τάξεις τους, όπου εκεί θα βρίσκεται ο εκπαιδευτικός που διδάσκει την πρώτη ώρα.

8:20 – 8:30 προσέλευση των μαθητών της Γ’ και Δ’ τάξης. Τα παιδιά συγκεντρώνονται στον αύλειο χώρο κοντά στους εκπαιδευτικούς τους και συνέχεια μπαίνουν στις τάξεις. 

Κατά την προσέλευση, μόνο τα παιδιά που έχουν αδέλφια μπορούν να προσέρχονται νωρίτερα στο σχολείο όπου θα υπάρχει μέριμνα για την αναμονή τους στο χώρο του σχολείου.

Η αποχώρηση θα γίνεται πάλι από την οδό Σικελιανού ως εξής: 

13:05 Οι τάξεις Α’, Β’ και Γ’

13:15 Οι τάξεις Δ’, Ε’ και ΣΤ’

Η αποχώρηση των μαθητών των Α’, Β’ και Γ τάξεων που έχουν αδέλφια στις μεγαλύτερες τάξεις θα γίνεται στις 13:15.

Παρακαλείσθε να τηρείτε με συνέπεια το πρόγραμμα προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών. Τα παιδιά θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν δεύτερη μάσκα. 

Η επικοινωνία σας με την διεύθυνση του σχολείου θα γίνεται μόνο  τηλεφωνικά (2310706740) ή με την χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Από την Διεύθυνση του σχολείου