εσ κανονισμος 

synergasia me goneis

Έξι χρόνια στο δημοτικό σχολείο μελετήσατε, μάθατε, γελάσατε, τραγουδήσατε και μαζί μεγαλώσατε. Δημιουργήσατε μια όμορφη τάξη που πάντα θα κουβαλάτε μέσα σας.

Να θυμάστε, ότι πάντα θα νοιαζόμαστε για εσάς, όπου κι αν βρεθείτε, ό,τι κι αν κάνετε! Καλή συνέχεια στο Γυμνάσιο!

 

 

 

 

 

 

 

Όσο αφορά την δυντότητα  και τη διαδικασία εγγραφής αποφοίτων μαθητών/τριών δημοτικών σχολείων  στα Εκκλησιαστικά Γυμνάσια  αρμοδιότητας Υπηρεσίας μας.

Σχετικά με την εισαγωγή των μαθητών στα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία για το σχολικό έτος 2021 - 2022.

 

 Τροποποίηση της υπό στοιχεία 73160/Δ6/12.06.2020 ΚΥΑ «Ηλεκτρονικές αιτήσεις για εισαγωγή στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία»

 

H Κοινή Υπουργική Απόφαση (73160/Δ6/12.06.2020) που τιτλοφορείται «Ηλεκτρονικές αιτήσεις για εισαγωγή στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία»(Β’ 2260).

 

 

Το μόνο θετικό από όλη αυτή την άσχημη κατάσταση με την αναστολή λειτουργίας των σχολείων για περισσότερους από 4 μήνες, ήταν πως βρέθηκε ο χρόνος και ο τρόπος να ομορφύνουμε τους χώρους του κτηρίου και της αυλής. Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου με το Πρόγραμμα «Φιλόδημος» έβαψε εξωτερικά το σχολείο μας με πολύ ωραία χρώματα και το έκανε πολύ εντυπωσιακό. Ταυτόχρονα, με πρωτοβουλία και προσωπική εργασία των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, βάφτηκαν τα τοιχία και τα παρτέρια της αυλής και φιλοτεχνήθηκαν με σχέδια και ζωγραφιές.

 

 

Στην παρούσα έκδοση των οδηγιών «Αρχές διαχείρισης ύποπτων ή επιβεβαιωμένων περιστατικών λοίμωξης COVID-19 σε σχολικές μονάδες και πρωτόκολλο αναστολής λειτουργίας σχολικών τμημάτων ή σχολείων» (17 Μαΐου 2021) περιλαμβάνονται οι οδηγίες της προηγούμενης έκδοσης (11 Νοεμβρίου 2020) με ορισμένες τροποποιήσεις, που αποσαφηνίζουν ορισμένα σημεία και περιλαμβάνουν επεξηγήσεις σχετικά με τη συστηματική διενέργεια αυτοδιαγνωστικών ελέγχων (self-test).

Συνοπτικά, οι κυριότερες τροποποιήσεις περιλαμβάνουν:

  1. Διευκρινίσεις σχετικά με τον χρόνο επιστροφής επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 στο σχολείο:10 ημέρες από την έναρξη των συμπτωμάτων εφόσον έχει παρέλθουν τρία 24ωρα απυρεξίας (χωρίς τη λήψη αντιπυρετικού) και βελτίωσης των συμπτωμάτων, ενώ σημειώνεται ότι σε σπάνιες ειδικές καταστάσεις (πολύ σοβαρή νόσηση, ανοσοκαταστολή) το διάστημα από την έναρξη των συμπτωμάτων μπορεί να φθάσει τις 20 ημέρες, σύμφωνα με τη γνώμη του θεράποντος ιατρού. Διευκρινίζεται, επίσης, ότι για την επιστροφή επιβεβαιωμένου κρούσματος στο σχολείο δεν χρειάζεται να γίνει νέο τεστ και σημειώνονται διευκρινιστικές λεπτομέρειες για τη διενέργεια συστηματικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) μετά από επιβεβαιωμένη λοίμωξη.
  2. Διευκρινίσεις για το θέμα της ιατρικής βεβαίωσης. Αποσαφηνίζεται ρητά ότι για την επιστροφή επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 στο σχολείο δεν είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης. Tο ίδιο ισχύει και στις περιπτώσεις μαθητών που εκδήλωσαν συμπτώματα τα οποία τελικά δεν αποδόθηκαν σε COVID-19.
  3. Διευκρινίσεις σχετικά με την καραντίνα στενών επαφών κρούσματος εάν έχει προηγηθεί εμβολιασμός ή νόσος
  4. Διευκρινίσεις σχετικά με την αναστολή λειτουργίας τμήματος, τμημάτων ή ολόκληρης σχολική μονάδας.

 

 

Thursday, April 15, 2021 Super User Uncategorised 1069
Επισκέψεις - Εκδρομές των μαθητών/τριών του σχολείου μας
Thursday, April 15, 2021 Super User Uncategorised 1000
Καινοτόμες Δράσεις του σχολείου μας
Thursday, April 15, 2021 Super User Uncategorised 1028
Εκδηλώσεις του σχολείου μας

Επισκέπτες

52911
TodayToday78
YesterdayYesterday184
This_WeekThis_Week417
This_MonthThis_Month5208
All_DaysAll_Days52911

3o Δημοτικό Σχολείο ΕΛευθερίου Κορδελιού

Διεύθυνση:
Μακεδονομάχων 7, 56334

Τηλέφωνο:
2310706740

Email:
3dimele@sch.gr