Sunday, January 22, 2023 Super User 3Δημοτικό-Σχολείο 1293

 

Το όραμά μας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού είναι να ενδυναμώσουμε τους μαθητές να αποκτήσουν και να εκτιμήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα τους υποστηρίξουν, ως δια βίου μαθητές, να συμμετέχουν σε δράσεις, πανελλαδικές και διεθνείς, και να εξασκήσουν τις βασικές αξίες του σχολείου. Θέλουμε να προετοιμάσουμε

...

Μνημόνια Ενεργειών Εκτάκτων Αναγκών

Πρόγραμμα "Σχολεία για όλους"

 liksi22

Την Τρίτη, 14 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα, έγινε με μεγάλη λαμπρότητα στο σχολείο μας η καθιερωμένη εκδήλωση αποφοίτησης της Στ' τάξης του σχολείου μας.

Μετά το καλωσόρισμα της διευθύντριας του σχολείου μας κ. Δημητριάδου Βασιλείας, ακολούθησε το πρώτο μέρος της εκδήλωσης που ήταν αφιερωμένο στα 100 χρόνια της Μικρασιατικής καταστροφής και της μετεγκατάστασης των προσφύγων στον ελλαδικό χώρο και ιδιαίτερα στο χώρο που βρίσκεται σήμερα το Νέο Κορδελιό. Την εκδήλωση πλαισίωνε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το αρχείο του Συλλόγου Σμυρναίων Μικρασιατών Ελευθερίου - Κορδελιού " Η Αγία Φωτεινή".

Στη συνέχεια της εκδήλωσης τα παιδιά τραγούδησαν τα υπέροχα τραγούδια που διδάχτηκαν από την κ. Ειρήνη Κολιούση και μετά ακολούθησε το πολύ πετυχημένο θεατρικό των τελικών εξετάσεων, προκαλώντας τα γέλια και τα χειροκροτήματα των θεατών. Διαβάστηκαν ποιήματα από δύο μαθήτριες και ακολούθησε η βράβευση των μαθητών για τη συμμετοχή τους στα προγράμματα Erasmus+ του σχολείου μας. 

Κατόπιν, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, χάρισε στους μαθητές από ένα αναμνηστικό δώρο και ακολούθησαν πυροτεχνήματα, ρίψη καπέλων και απελευθέρωση των μπαλονιών σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα. 

Οι δάσκαλοι των τμημάτων της Στ' τάξης (ο κ. Κώστας και ο κ. Στάθης) συγκινημένοι ευχαρίστησαν τα παιδιά , τους γονείς και το σύλλογο γονέων για την προσπάθεια, τον κόπο, την αγάπη, τη συνεργασία τους και την προσφορά τους και αποχαιρέτησαν τους μαθητές τους χαρίζοντάς τους κι αυτοί ένα αναμνηστικό δώρο στον καθένα.

Η εκδήλωση τελείωσε με τους χορούς που ειχαν διδαχτεί τα παιδιά από τον γυμναστή κ. Χρήστο Μπαρζού μέσα σε κλίμα ευφορίας και χαράς και με τη συμμετοχή όλων.

Ο σύλλογος γονέων του σχολείου μας φρόντισε έτσι ώστε όλοι οι καλεσμένοι να απολαύσουν τον πλούσιο μπουφέ με τα ολόφρεσκα εδέσματα. Η βραδιά συνεχίστηκε με τραγούδι και χορό μέχρι αργά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων της Στ΄τάξης του σχολείου μας, που έφεραν το βάρος της εκδήλωσης και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την συνεχή προσφορά προς τη σχολική μας κοινότητα. Θερμές ευχαριστίες επίσης προς όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και δεν φείσθηκαν χρόνου και κόπου για να έρθουν από μακριά. 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

 

 
 
 
im7c.jpg
 
 
Τελευταία μέρα στο σχολείο και τα παιδιά μας έπαιξαν παιχνίδια από όλο τον κόσμο και χόρεψαν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς!
Ο Σύλλογος γονέων κέρασε τα παιδιά ντόνατς και δροσερό νεράκι! Και του χρόνου!
 
 
 
 

 ekdhlxalios2f

 

Την Τρίτη, 15-03-2022, στις 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον κο Χάλιο Ηλία,Ψυχολόγο-Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Ψυχοθεραπευτή οικογένειας-ειδικό παιδαγωγό, υπεύθυνο του γραφείου της Αγωγής Υγείας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Η συμβολή των γονέων στην αρμονική συνύπαρξη των παιδιών στο σχολείο». Η συμμετοχή των γονέων ήταν μεγάλη. Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή όλων.

 

 

 

omiliaxalios2

Την Τρίτη, 5-04-2022, στις 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον κο Χάλιο Ηλία, Ψυχολόγο-Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Ψυχοθεραπευτή οικογένειας-ειδικό παιδαγωγό, υπεύθυνο του γραφείου της Αγωγής Υγείας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ των παιδιών: Ο ρόλος του σχολείου και της οικογένειας». Ακολούθησε συζήτηση με τη συμμετοχή των γονέων και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας. Ευχαριστούμε
πολύ για τη συμμετοχή όλων.

polytexneio

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο ο εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου. Η γιορτή έγινε στις τάξεις σύμφωνα με τα προβλεπόμενα. Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των ηρώων του Πολυτεχνείου από το σημαιοφόρο και τους παραστάτες του σχολείου μας. 

 

Thursday, April 15, 2021 Super User Uncategorised 2232
Επισκέψεις - Εκδρομές των μαθητών/τριών του σχολείου μας
Thursday, April 15, 2021 Super User Uncategorised 2174
Καινοτόμες Δράσεις του σχολείου μας
Thursday, April 15, 2021 Super User Uncategorised 2177
Εκδηλώσεις του σχολείου μας

Επισκέπτες

101955
TodayToday10
YesterdayYesterday98
This_WeekThis_Week390
This_MonthThis_Month2481
All_DaysAll_Days101955

3o Δημοτικό Σχολείο ΕΛευθερίου Κορδελιού

Διεύθυνση:
Μακεδονομάχων 7, 56334

Τηλέφωνο:
2310706740

Email:
3dimele@sch.gr