Εκδήλωση αποφοίτησης 2022

 liksi22

Την Τρίτη, 14 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα, έγινε με μεγάλη λαμπρότητα στο σχολείο μας η καθιερωμένη εκδήλωση αποφοίτησης της Στ' τάξης του σχολείου μας.

Μετά το καλωσόρισμα της διευθύντριας του σχολείου μας κ. Δημητριάδου Βασιλείας, ακολούθησε το πρώτο μέρος της εκδήλωσης που ήταν αφιερωμένο στα 100 χρόνια της Μικρασιατικής καταστροφής και της μετεγκατάστασης των προσφύγων στον ελλαδικό χώρο και ιδιαίτερα στο χώρο που βρίσκεται σήμερα το Νέο Κορδελιό. Την εκδήλωση πλαισίωνε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το αρχείο του Συλλόγου Σμυρναίων Μικρασιατών Ελευθερίου - Κορδελιού " Η Αγία Φωτεινή".

Στη συνέχεια της εκδήλωσης τα παιδιά τραγούδησαν τα υπέροχα τραγούδια που διδάχτηκαν από την κ. Ειρήνη Κολιούση και μετά ακολούθησε το πολύ πετυχημένο θεατρικό των τελικών εξετάσεων, προκαλώντας τα γέλια και τα χειροκροτήματα των θεατών. Διαβάστηκαν ποιήματα από δύο μαθήτριες και ακολούθησε η βράβευση των μαθητών για τη συμμετοχή τους στα προγράμματα Erasmus+ του σχολείου μας. 

Κατόπιν, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, χάρισε στους μαθητές από ένα αναμνηστικό δώρο και ακολούθησαν πυροτεχνήματα, ρίψη καπέλων και απελευθέρωση των μπαλονιών σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα. 

Οι δάσκαλοι των τμημάτων της Στ' τάξης (ο κ. Κώστας και ο κ. Στάθης) συγκινημένοι ευχαρίστησαν τα παιδιά , τους γονείς και το σύλλογο γονέων για την προσπάθεια, τον κόπο, την αγάπη, τη συνεργασία τους και την προσφορά τους και αποχαιρέτησαν τους μαθητές τους χαρίζοντάς τους κι αυτοί ένα αναμνηστικό δώρο στον καθένα.

Η εκδήλωση τελείωσε με τους χορούς που ειχαν διδαχτεί τα παιδιά από τον γυμναστή κ. Χρήστο Μπαρζού μέσα σε κλίμα ευφορίας και χαράς και με τη συμμετοχή όλων.

Ο σύλλογος γονέων του σχολείου μας φρόντισε έτσι ώστε όλοι οι καλεσμένοι να απολαύσουν τον πλούσιο μπουφέ με τα ολόφρεσκα εδέσματα. Η βραδιά συνεχίστηκε με τραγούδι και χορό μέχρι αργά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων της Στ΄τάξης του σχολείου μας, που έφεραν το βάρος της εκδήλωσης και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την συνεχή προσφορά προς τη σχολική μας κοινότητα. Θερμές ευχαριστίες επίσης προς όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και δεν φείσθηκαν χρόνου και κόπου για να έρθουν από μακριά. 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

 

Thursday, April 15, 2021 Super User Uncategorised 862
Επισκέψεις - Εκδρομές των μαθητών/τριών του σχολείου μας
Thursday, April 15, 2021 Super User Uncategorised 817
Καινοτόμες Δράσεις του σχολείου μας
Thursday, April 15, 2021 Super User Uncategorised 824
Εκδηλώσεις του σχολείου μας

Επισκέπτες

33043
TodayToday123
YesterdayYesterday179
This_WeekThis_Week100
This_MonthThis_Month1389
All_DaysAll_Days33043

3o Δημοτικό Σχολείο ΕΛευθερίου Κορδελιού

Διεύθυνση:
Μακεδονομάχων 7, 56334

Τηλέφωνο:
2310706740

Email:
3dimele@sch.gr