8 Διαγωνισμός Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων

Created on Wednesday, 26 April 2017
Written by Administrator

diagvnismos-siteΣύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα του 8ου Διαγωνισμού Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων η ιστοσελίδα του σχολείου μας απέσπασε το 2ο βραβείο στη κατηγορία Δημοτικά. Ο διαγωνισμός γίνεται στα πλαίσια του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των εκπαδευτικών για τις ΤΠΕ «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στη Διδακτική Πράξη».

8ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Created on Tuesday, 03 May 2016
Written by Διεύθυνση

 

Το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών, το  Μουσείο Τεχνολογίας (ΝΟΗΣΙΣ) και το Σωματείο «Φίλοι του Τεχνικού Μουσείου Θεσσαλονίκης» διοργάνωσαν το 8ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής στις  19, 20 και 21 Απριλίου 2016 στο  Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου» στο Μουσείο Τεχνολογίας (ΝΟΗΣΙΣ). Το σχολείο μας συμμετείχε στις εργασίες του συνεδρίου με την προβολή της ταινίας "Σαιξπηρικοί Καβγάδες" που δημιούργησαν τα παιδιά της ΣΤ τάξεως με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών κ. Βασιλείου Λουίζας, Αθανασοπούλου Ειρήνης και Δημάδη Σοφίας.  Μπορείτε να δείτε την ταινία στην ηλ. διεύθυνση:  https://www.youtube.com/watch?v=wnWDeOnj9ew

2ο Βραβείο Ποίησης

Created on Wednesday, 13 April 2016
Written by Διεύθυνση

Την Κυριακή, 29/03/2016, έγινε η απονομή των βραβείων δημιουργικής γραφής στο Κολέγιο "ΔΕΛΑΣΑΛ". Ο μαθητής του σχολείου  μας Ματεβοσιάν Ερρίκος, διακρίθηκε και τιμήθηκε με το 2ο Βραβείο Ποίησης. Συγχαρητήρια, Ερρίκο!!!

 

5ο Συνέδριο Ασφαλούς Πλοήγησης

Created on Thursday, 11 February 2016
Written by Διεύθυνση

Φέτος, στο 5ο Συνέδριο Ασφαλούς Πλοήγησης που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, συμμετείχε το σχολείο μας. Οι εμπειρίες και οι γνώσεις που απέκτησαν τα παιδιά είναι πολύτιμες για το "σερφάρισμα" τους στο Διαδίκτυο.

"ΣΧΟΛΕΙΟ, ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Created on Friday, 09 October 2015
Written by Διεύθυνση

Στο σχολείο θα  πραγματοποιηθεί στις 9,10,16 και 17  Οκτωβρίου 2015 η ενδοσχολική επιμόρφωση με θέμα: "Σχολείο, ρατσισμός, ξενοφοβία και δημοκρατική ευθύνη", που οργανώνει το ΚΑΝΕΠ (Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής).