Sunday, January 22, 2023 Super User 3Δημοτικό-Σχολείο 1449

 

Το όραμά μας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού είναι να ενδυναμώσουμε τους μαθητές να αποκτήσουν και να εκτιμήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα τους υποστηρίξουν, ως δια βίου μαθητές, να συμμετέχουν σε δράσεις, πανελλαδικές και διεθνείς, και να εξασκήσουν τις βασικές αξίες του σχολείου. Θέλουμε να προετοιμάσουμε

...

Μνημόνια Ενεργειών Εκτάκτων Αναγκών

Πρόγραμμα "Σχολεία για όλους"

Τελικό Ερωτηματολόγιο - Διατροφικές συνήθειες

finallogo

Η τελευταία δραστηριότητα του ευρωπαϊκού σχεδίου  “Wisdom and Health, The Greatest Wealth” ήταν η εφαρμογή του ίδιου ερωτηματολογίου, που είχε χρησιμοποιηθεί πριν την έναρξη του προγράμματος στους ίδιους μαθητές. Το ερωτηματολόγιο δημιουργήθηκε με το ψηφιακό εργαλείο kahoot και σκοπός ήταν να καταγράψουμε τις απαντήσεις των μαθητών και μαθητριών μετά την λήξη του προγράμματος, ώστε να εντοπίσουμε διαφορές και να αξιολογήσουμε το ίδιο το πρόγραμμα και την υλοποίησή του. 

Με χαρά διαπιστώσαμε ότι το μαθητικό δυναμικό –στόχος του σχολείου ωφελήθηκε σε μεγάλο βαθμό από το πρόγραμμα. Έμαθε να ξεχωρίζει συνήθειες που του κάνουν  κακό και να τις αποφεύγει, ενώ αντίθετα ενέταξε στην καθημερινότητά του ωφέλιμες συμπεριφορές.

Το πιο ενθαρρυντικό είναι  ότι σχεδόν όλοι οι μαθητές βρήκαν το έργο πολύ χρήσιμο και βοηθητικό για να ζήσουν μια καλύτερη και πιο υγιεινή ζωή. Αυτό μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε και να εφαρμόζουμε προγράμματα που προσφέρουν γνώση και εμπειρία, ωφελούν  και εξελίσσουν τους μαθητές και τις μαθήτριές μας.

 

 

Thursday, April 15, 2021 Super User Uncategorised 2365
Επισκέψεις - Εκδρομές των μαθητών/τριών του σχολείου μας
Thursday, April 15, 2021 Super User Uncategorised 2319
Καινοτόμες Δράσεις του σχολείου μας
Thursday, April 15, 2021 Super User Uncategorised 2321
Εκδηλώσεις του σχολείου μας

Επισκέπτες

105420
TodayToday75
YesterdayYesterday91
This_WeekThis_Week526
This_MonthThis_Month354
All_DaysAll_Days105420

3o Δημοτικό Σχολείο ΕΛευθερίου Κορδελιού

Διεύθυνση:
Μακεδονομάχων 7, 56334

Τηλέφωνο:
2310706740

Email:
3dimele@sch.gr